SPECIALIST IN ZWEMBADEN EN ZWEMVIJVERS

Sinds het begin van Herman en Herman zijn zwemvijvers één van hun sterkste troeven. Met de stijgende vraag hebben zij zich ook gespecialiseerd in zwembaden. Heeft u graag een natuurlijke look, of mag het een strak geheel zijn? Wij realiseren de waterpartij van uw dromen voor de ideale staycation.

Kies je voor een zwembad of zwemvijver?

Wat zijn nu juist de verschillen en hoe weet u wat het beste bij u past? Misschien heeft u een zwemvijver voor ogen maar past een zwembad beter bij uw levensstijl? We overlopen even de belangrijkste troeven en de grootste verschillen.

Zwemvijver ecologisch

ZWEMVIJVER

Ecologisch en kraakhelder

Laat je niet misleiden (of zelfs afschrikken) door het woord ‘vijver’. De methode van filtering mag dan wel volledig biologisch zijn, het resultaat is een kraakheldere & natuurlijke speelzone voor jong en oud. De tuinaanleg en eventueel aanpalend terras zorgen voor een mooi geheel.

ZWEMBAD

Modern en ready to go

Onbeperkt plezier zonder zorgen. Rolluik open wanneer u het wenst en altijd perfect water om te ontspannen ! Naar wens kunnen we chloorvrije oplossingen aanbieden waardoor dit toch natuurlijk aanvoelt. Groot, klein, blauw, grijs, plage, trap,.. de mogelijkheden qua ontwerp zijn eindeloos en we helpen u graag bij deze denkoefening.

Ook het onderhoud kan beperkt blijven: we zorgen voor een volautomatisch systeem dat uw water reguliert en u kan een robotstofzuiger inschakelen voor “the dirty job”. Door het toevoegen van een warmtepomp blijft de temperatuur zeer aangenaam het hele jaar door.

Realisaties zwemvijvers en zwembaden

Zo natuurlijk mogelijk geïntegreerd in uw tuin of een knallend zwembad met alles er op en er aan.  Twijfelt u wat er het beste bij uw situatie past? Dan kan u ons steeds contacteren zodat we u verder kunnen adviseren.