SPECIALIST IN ZWEMBADEN EN ZWEMVIJVERS

Zwembaden en zwemvijvers aanleggen is een van de sterkste troeven van Herman en Herman. Vakantie in eigen tuin gepland? Een waterpartij maakt uw tuin én het vakantiegevoel helemaal af.

Zwembad of zwemvijver: wat kiest u?

In de zomer afkoelen met een frisse duik, bestaat er iets beters? En u hoeft er helemaal niet ver voor te gaan: het kan al in uw eigen tuin. Maar kiest u voor een zwemvijver of voor een zwembad? Wat zijn de voor- en nadelen van beide opties en welke past het beste bij uw levensstijl en uw wensen? Ontdek hier de grootste verschillen tussen beide, of neem contact op voor gericht advies.

Zwemvijver ecologisch

ZWEMVIJVER

Ecologisch en kraakhelder

Bent u een echte natuurliefhebber en draagt u ecologie hoog in het vaandel? Dan is een zwemvijver de ideale oplossing voor uw tuin en uw budget. Het biologische filtersysteem zorgt voor een kraakheldere, natuurlijke speelzone voor jong en oud. Een zwemvijver trekt kikkers, waterjuffers en andere diertjes aan, wat extra leven in uw tuin brengt. Het koele water zorgt ervoor dat ook vissen er zich thuis voelen. Met een aanpalend terras integreert uw ecologische zwemvijver prachtig in uw aangelegde tuin.

Voordelen zwemvijver

Een zwemvijver is ideaal voor u als u zoekt naar:

Nadelen zwemvijver

Een zwemvijver is niet ideaal als u:

ZWEMBAD

Modern en altijd zwemklaar

Het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin? Met een zwembad kan dat het hele jaar door. Rolluik open en ontspannen maar. Met een warmtepomp blijft de temperatuur winter en zomer aangenaam. Installeer u op het terras aan uw zwembad en kijk uit over uw eigen zwemparadijs in uw perfect aangelegde tuin. Een zwembad aanleggen kan in alle maten en vormen, dus bespreek zeker uw wensen met ons. Wilt u kraakhelder water, maar op een meer natuurlijke manier, dan zijn er ook chloorvrije oplossingen.

Voordelen zwembad

Daarom is een zwembad ideaal voor u:

Nadelen zwembad

Daarom is een zwembad misschien niet de beste keuze:

Onderhoud zwembad of zwemvijver

Wist u dat u ook voor het onderhoud van uw zwembad of zwemvijver op ons kunt rekenen? We bespreken met u het onderhoud van uw waterpartij en stellen u de mogelijke oplossingen voor. Een volautomatisch systeem reguleert bijvoorbeeld het water in uw zwembad en een robotstofzuiger doet “the dirty work”. Daarnaast komen we graag op vaste tijdstippen langs voor het grote werk.

Ontdek nu onze onderhoudsformules op onze site Zwemklaar.be

Inspiratie voor uw zwembad of zwemvijver

Een natuurlijke zwemvijver die naadloos integreert in uw tuin of een state-of-the-art zwembad met alles erop en eraan? Alles kan. Laat u inspireren door de zwembaden en zwemvijvers die wij al mochten aanleggen. Weet u wat u wilt of hebt u graag meer advies? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.