Tuinaanleg, waar het allemaal begon

Sam en Stijn begonnen jaren geleden met Quercus Tuinen aan hun eerste uitdaging samen. Ondertussen zijn ze geen groene blaadjes meer maar een vaste waarde in het Waasland en verre omstreken. Met Herman en Herman leggen ze extra nadruk op hun expertise in complete buitenprojecten . De tuinaanleg krijgt hierin vaak nog steeds de hoofdrol.

Eenheid in je tuin

Wat wil dit concreet zeggen en welke meerwaarde heeft dit?
We kijken naar het totaalplaatje en denken mee hoe deze aparte objecten (oprit, terras, vijvers, beplantingen, gazon..) een mooi en samenhangend geheel kunnen vormen. We vertrekken van uw ideeën en wensen en zoeken naar de ideale vormgeving. Misschien kunnen we nieuwe inzichten brengen? Of heeft u van bepaalde bloem- of plantsoorten nog niet gehoord?

Tuinaanleg modern

MODERN

Strak en sober

De tuin volgt vaak de stijl van het huis. Bij een strakke, moderne woning komen deze sterke lijnen ook terug in de tuinaanleg. Sober groen, met enkele accenten die de aandacht naar zich toe trekken. 

NATUURLIJK

Groen, groener, groenst

Laat u liever de natuur de hoofdrol nemen in uw tuin, dan kunnen wij daar ook voor zorgen. Steeds veranderende bloemenweides, een veilige thuishaven voor tal van insecten, een plaats om helemaal tot rust te komen.

Tuinaanleg natuurlijk groen
Tuinaanleg bedrijven

Bedrijven en ondernemingen

Werken in het groen

Ook uw onderneming of bedrijf heeft baat bij tuinaanleg. Het is aangenaam voor uw werknemers om toe te komen in een mooi aangelegde omgeving. De aanwezigheid van groen in de werkomgeving hebben een positieve invloed op uw collega’s.

Realisaties en makeovers

Onze tuinaanleg-portefeuille is rijkelijk gevuld met parels van projecten. Kleine stadstuinen, hectare grond, niets heeft voor ons nog geheimen.