Totaalprojecten in tuinaanleg

Sam en Stijn Herman zijn ondertussen allang geen groene blaadjes meer als het op tuinaanleg aankomt. De buitenprojecten die wij creëren zijn bekend tot ver buiten het Waasland. We bekijken uw tuin in zijn geheel en transformeren hem tot een oase om in weg te dromen.

Uw tuin, ons project

Tuinaanleg is veel meer dan een gazon zaaien en wat bloemen planten. Wij kijken naar het totaalplaatje en vertrekken vanuit uw wensen en ideeën wanneer we uw nieuwe tuin vormgeven. Dankzij ons advies komt u tot nieuwe inzichten en maakt u kennis met prachtige, onderhoudsvriendelijke plantensoorten waar u nog niet van gehoord had. Van uw oprit tot het tuinpad en van de beplanting tot de vijver: wij zorgen ervoor dat alles een geheel vormt waarin u thuiskomt.

Tuinaanleg modern

MODERN

Strak en sober

U houdt van rechte lijnen, strak getrimde hagen en een kort gemaaid gazon. Sober groen met misschien hier en daar een accent: een minimalistische tuin die sereniteit uitstraalt en in het verlengde ligt van uw moderne woning. In de zomer vertoeft u het liefst aan de rand van uw eigen zwembad of op uw ruime terras in het gezelschap van vrienden en familie.

NATUURLIJK

Groen, fleurig, speels

Uw tuin is een oase voor mens en dier. Kleurrijke bloemenweides waar bijen en vlinders een veilige thuishaven vinden, een natuurlijke zwemvijver waarin u een frisse duik neemt tussen de vissen. De natuur speelt de hoofdrol in uw tuin en u geniet met volle teugen. Een waterdoorlatende oprit doet uw groene hart nog wat sneller slaan.

Tuinaanleg natuurlijk groen
Tuinaanleg bedrijven

Voor bedrijven

Werken in het groen

Wist u dat een groene omgeving de productiviteit van uw werknemers verhoogt? Bovendien ziet een groene voortuin er aangenamer en uitnodigender uit voor uzelf én uw bezoekers. Wij staan u graag bij voor de aanleg van groenzones, terras, oprit en eventuele waterpartijen rond uw kantoorgebouw.

Ideeën nodig voor uw tuin?

Hebt u een kleine stadstuin of plaats voor 3 voetbalvelden? Geen enkele tuin heeft voor ons nog geheimen. Wij toverden al honderden tuinen om tot pareltjes. Ontdek zelf ons portfolio met tuinaanleg-projecten en laat u inspireren voor uw eigen droomtuin. Of neem contact op om uw specifieke wensen te bespreken.