Sam en stijn, de broers herman

Sam en Stijn Herman zijn broers, collega’s en ondernemers. Ze vullen elkaar aan in hun expertise en sterktes, waardoor ze een solide, betrouwbaar team vormen. Herman en Herman Outdoor Projects realiseert uw tuindromen in een buitenomgeving waar u nog jarenlang van geniet.

De sterktes van Sam en Stijn Herman

De broers Herman combineren vakkennis en ervaring in een goed geoliede machine. Meer dan 14 jaar al realiseren ze tuinen om bij weg te dromen. Eerst als Quercus Tuinen, waar tuinaanleg en -onderhoud hun grootste troeven waren. Later werden waterpartijen, zoals een vijver of zwembad populairder, zowel bij de klant als bij de broers. Daarom breidden ze hun expertise en bedrijf verder uit.

Sam is uw eerste aanspreekpunt. Hij luistert naar uw wensen en adviseert u bij het hele proces. Ook voor administratieve vragen kunt u bij Sam terecht. Als hij niet op kantoor is, is Sam met de vrachtwagen onderweg naar het volgende werk.

Stijn vertaalt uw wensen in een sterk ontwerp en een waterdichte planning voor het personeel. Het liefste brengt hij zijn dagen door in de bandenkraan tijdens grondwerken.

Samenwerken en samen naar oplossingen zoeken, elk volgens hun eigen vaardigheden, is de sterkte van dit team.

Is uw tuin aan een upgrade toe? Met Herman en Herman kunt u erop vertrouwen dat uw project tot in de puntjes is afgewerkt met de beste materialen.

Van Quercus Tuinen naar Herman en Herman outdoor projects

Quercus Tuinen stond voor het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Over de jaren kwamen er ook omheiningen, verharding en zelfs zwembaden bij, en de naam dekte de lading niet meer. Er was nood aan een nieuwe, overkoepelende naam, die aantoont dat we geen enkel tuinproject – hoe uitdagend ook – uit de weg gaan. Herman en Herman Outdoor Projects was geboren. De gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn gebleven, de vakkennis en ervaring zijn nog meer uitgebreid. Zo kunnen we alle werken van a tot z uitvoeren zoals u het voor ogen heeft. Zin om aan de slag te gaan met uw tuin? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.