Sam en stijn, de broers herman

Stijn en Sam Herman zijn naast broers ook ondernemers die niet stilstaan. Hun werk evolueert mee met hen en dat vertaald zich naar tevreden en terugkerende klanten. Sam en Stijn vullen elkaars sterktes en zwaktes aan, wat resulteert in een solide, betrouwbare samenwerking.

Waarom kiezen voor Sam en Stijn Herman?

Sam en Stijn zijn als broers reeds jaar en dag een geoliede machine. Als er ergens een hapering in de motor zit lossen ze het als eerste op. 

Meer dan 14 jaar geleden starten ze Quercus Tuinen op met tuinaanleg en -onderhoud als hun 2 grootste troeven. De machines riepen echter hun naam en ze investeerden al snel in hun eerste kraan en vrachtwagen om hun werk te versterken en uit te breiden. Met succes.

Wat is herman en herman hun specialiteit?

Samenwerken, samen oplossingen zoeken, samen op zoek gaan naar nieuwigheden, en hun eigen vaardigheden naar voor laten komen.

Zo is Stijn heel sterk in het ontwerpen van uw project in een visueel plan, en verzorgt hij een waterdichte planning voor het personeel.

Sam is vaak de persoon waar u het eerst in contact mee komt. Hij kan perfect de wensen van de klanten vertalen en overbrengen naar Stijn. Daarnaast verzorgt hij samen met zijn vader de boekhouding.

Stijn zijn lievelingshabitat is de bandenkraan tijdens grondwerken, Sam is dan weer graag met de vrachtwagen onderweg naar het volgende werk.

Waarom herman en herman en niet langer quercus tuinen?

De klanten waren niet altijd op de hoogte dat Quercus Tuinen voor quasi alle tuinbouwprojecten aanspreekbaar waren. Een afsluiting hier, een terras daar. “Ah, maar jullie doen ook zwembaden?”

Er was nood aan een overkoepelend sterk geheel dat aantoont dat geen vraag te klein of te groot is voor Herman en Herman Outdoor Projects. U droomt het, wij realiseren het (in de mate van het mogelijke) 

We beschikken over een uitgebreid machinepark waardoor alle werken door onszelf worden uitgevoerd, gaande van grondwerken tot bestratingswerken. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en samen uw tuinproject te analyseren.