De beste omheining voor uw tuin

Pottenkijkers zijn niet gewenst wanneer u in uw zwembad duikt of geniet van een intiem diner op uw terras. Een afsluiting is dan ook geen overbodige luxe. Sluit uw perceel stijlvol en veilig af met een houten muur of steenkorf op maat. Stoort u zich niet aan nieuwsgierige blikken of hebt u liever een groene wand? Een klimplant kleedt uw omheining mooi aan.

Open of gesloten?

Welk type afsluiting of omheining we plaatsen, hangt volledig af van uw wensen en noden. De ene heeft liever absoluut geen inkijk, terwijl een ander er geen punt van maakt dat de buren kunnen meegenieten van hun tuin.

Afsluiting geslotenAfsluiting open

Afsluitingen

Geen pottenkijkers

Bent u gesteld op uw privacy en geniet u graag in alle rust van uw pas aangelegde zwemvijver? De mogelijkheden voor afsluitingen zijn oneindig.
Zelfs maatwerk is ons niet vreemd. Wij gaan bij elk project voor het beste resultaat.

Is een volledig afgesloten tuin niet wat u zoekt, maar wilt u toch uw privacy behouden, dan is een afsluiting met lichte doorkijk een interessant alternatief. Denk dan aan de natuurlijke heidematten of kokosmatten.

Omheiningen

Openheid primeert

U houdt van contact met de buren of zet liever in op lichtinval? Dan ziet u vast meer in een omheining die openheid uitstraalt. Een draadomheining is dan de ideale manier om uw perceel af te grenzen.

Natuurlijke omheiningen

Groen, groener, groenst

Soms is een afsluiting in beton of hout niet toegelaten. Dan is een groenscherm een ideale oplossing.
Een wintergroene haag of klimop biedt elk seizoen privacy en vormt een geheel met uw natuurlijke tuin.

Inspiratie voor uw omheining of afsluiting

Ontdek welke omheiningen en afsluitingen wij al geplaatst hebben en laat u inspireren voor uw eigen project.
Of neem contact op om uw specifieke wensen te bespreken.