Opritten en terrassen

De juiste verharding vinden bij uw woning is soms overweldigend. Kiest u een tijdloze klinker voor uw oprit of grote keramische tegels voor uw terras? Een waterdoorlatende oprit is verplicht bij uw nieuwbouwwoning, maar welke mogelijkheden zijn er dan? Herman en Herman biedt een antwoord op al uw vragen en staat u bij met advies om de oprit, het terras of het tuinpad aan te leggen dat past bij uw persoonlijke voorkeur en uw woning.

Geef karakter aan uw huis en tuin

Klinker

Klinker

Een eenvoudige klinker is de klassieker voor een budgetvriendelijke oprit. Verrassend veelzijdig en altijd goed.

Kleiklinker

Kleiklinker

De kleiklinker is de meer rustieke variant van de klassieke klinker. Ideaal als oprit of terras bij een landelijke woning.

Grind

grind

De oplossing voor een waterdoorlatende oprit. Past bij elk type woning en elke kleur.

Waterdoorlatend

waterdoorlatend

Een natuurvriendelijk compromis voor een strakke oprit die toch waterdoorlatend is. Het oogt modern en laat regenwater in de grond sijpelen.

Platines

platine

De look van kasseien, maar zonder het hobbelige gevoel. Platines geven extra karakter aan uw landelijke of moderne woning.

Natuursteen

natuursteen

Natuursteen is de tijdloze klassieker voor elk terras. Gemakkelijk in onderhoud en past altijd.

Tegels

Tegels

Een terras aangelegd met tegels geeft uw woning een instant strakkere look. Kies de textuur, kleurschakering en grootte die bij uw wensen past.

Groot formaat

Groot formaat

Extra grote tegels zijn het perfecte verlengde van uw strakke, moderne woning. Deze tegels geven uw oprit of terras een verfijnde uitstraling.

Inspiratie voor uw terras, oprit of tuinpad

Een lange, brede oprijlaan, een groot terras of een smal tuinpad, elk project werken we tot in de puntjes af. Haal ideeën voor uw project uit onze realisaties of neem contact op om uw specifieke wensen te bespreken.